Головна » 2020 » Июль » 15 » Звіт директора школи за 2019 - 2020 рік
10:51
Звіт директора школи за 2019 - 2020 рік

Порядок денний:

Звіт директора школи про роботу за рік та використання благодійних коштів Сліворська Г.М.

Слухали 1: Сліворську Галину Михайлівну, директора школи про роботу школи за 2019-2020 навчальний рік та використання благодійних коштів. В минулому навчальному роцi педколектив школи у своїй дiяльностi керувався Конституцiєю України про загальну середню освіту, Законом України «Про освiту» та «Загальну середню освiту», нормативно – правовими актами МОН України,реалізацією державних, регіональних та міських програм в галузі освіти, інших чинних законодавчих та нормативних документів. Навчально виховний процес здійснювали 16 вчителів, педагог-організатор, психолог та логопед. До початку навчального року школа виконала план набору учнiв до 1 класу.         Проведено облiк дiтей віком від 5 до 17 рокiв. З метою пiдвищення науково – методичного рівня вчителiв в школі, працювали методичнi об`єднання класних керівників, вчителiв початкових класiв, природничо-математичного циклу, вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін.     Проведені засідання педрад, на яких розглядались актуальнi питання навчально – виховного характеру. Вся виховна робота була спрямована на вирішення проблем «Формування екологічної культури особистості, залучення учнів до активної екологічної діяльності», розвиток творчих здібностей учнів на основі використання новітніх методичних прийомів.     Особлива увага приділялася правовому вихованню підростаючого покоління і позитивним є те, що школа працює без правопорушників.     Пріоритетним завданням педколективу було виховання духовної культури особистості та формування в учнів власної світоглядної позиції; шляхи підвищення ефективності результативності роботи з батьками; робота шкільних методичних об’єднань щодо формування творчої особистості та життєвих компетентностей учнів. Педколектив школи знайомився з передовим педагогічним досвідам своїх колег, вивчав психологiчнi особливостi кожної дитини. Дирекцiя школи, творчi групи вчителiв працювали над вдосконаленням контролю за станом викладання основ наук, рівня знань учнів. В навчальному процесi вчителi використовували диференцiйований та iндивідуальний підхід до учнiв, практикували рiзнi форми роботи на уроці.

  Галина Михайлівна детально зупинилася на питаннях навчальної діяльності школярів, ознайомила присутніх з результатами цієї діяльності. Позитивним було те, що значна увага в школі приділялася плануванню літнього відпочинку школярів . Враховуючи бажання батьків та учнів навчального закладу цього року діти мали бажання відпочити у районному туристсько-краєзнавчому наметовому таборі «СІЧ», однак карантинні заходи внесли свої корективи.

    Щодо питань матеріальної допомоги, то вона була надана виключно батьківськими комітетами. Вся матеріальна допомога становила 16840 гривень, з них витрачено на ремонт школи 7278 гр., а 9561 гр.95 коп. були витрачені на поточні потреби навчального закладу. Директор школи детально зупинилася на всіх витратах коштів та придбаних матеріалах, які були надані батьківськими комітетами. Завдання дирекції та педколективу школи на 2020– 2021 навчальний рік полягають у подальшому виконанні основних вимог закону України «Про освіту»,"Про загальну середню освіту" та інших нормативно – правових актів МОН України.

Переглядів: 139 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar