Головна » 2017 » Июнь » 12 » Зустріч з волонтером з Англії
14:51
Зустріч з волонтером з Англії

Сьогодні Джозефа Рейнольдса Вільямса радо та щиро зустріли учні та вчителі Ізяславської ЗОШ І-ІІ ступенів №4 ім.В.Кобернюка.

26-річний житель Бірмінгема (одного з найбільших міст Англії) скуштував скибочку українського хліба з сіллю, невід’ємного атрибуту гостинності на нашій землі,скромно розповідав про себе та відповідав на питання учнів, яких було безліч, а ми, в свою чергу, презентували свій заклад, провели традиційну ранкову зарядку та лінійку на англійській мові. На питання «Чому ви вирішили приїхати до України?» Джозеф відповів просто:

- Моя рідна країна – Британія, а моя друга Батьківщина – Україна. Це цікава країна із багатими традиціями та історією, прекрасна земля, щирі і добрі люди. Я з радістю проводитиму час з українськими дітьми,які дізнаються про культуру і традиції моєї країни, вчитимуться бути толерантними, долати стереотипи. Знання мови, які я буду допомагати їм вдосконалювати, стануть інструментом, що дасть їм можливість спілкуватися зі світом.

Після походу в БДТ наш волонтер спілкувався з учнями, грав рухливі ігри,брав участь в захисті проектів “We engoy our summer camp“, “Childern are for healthy food

 

Переглядів: 433 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar