Головна » 2016 » Ноябрь » 8 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек
11:28
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

 

 Всеукраїнський місячник  шкільних бібліотек

 

   Відповідно до плану заходів протягом жовтня  2016 року у нашому навчальному  закладі було проведено місячник шкільних бібліотек.

 

    Бібліотекарем  школи проведено ряд таких заходів, метою яких було допомогти учням осягнути значення  книги  у житті людини, зробити  книгу супутником життя учнів, прищеплювати любов до читання та бережливого

відношення до книги.

   Протягом місяця проходила благодійна акція «Подаруй бібліотеці книгу з власним автографом». Завдяки учасникам фонд шкільної бібліотеки поповнився різноманітною літературою.

  З 03.10 по 07.10.2016 року  в шкільній бібліотеці діяла виставка малюнків «Ми читаємо і малюємо».

З  10.10. по 13.10. пройшли виставки книг «Що читали мої батьки» і «ЇЇ велич українська книга»

13.10. серед учнів 8 – 9 класів з метою вивчення читацьких інтересів дітей було проведено бліцопитування «Твоя улюблена книга».

17 10.  з  учнями 5 – 6 класів було проведено круглий стіл на тему : «Моя домашня бібліотека»

    Протягом місяця серед учнів 1 – 9 класів були проведені бесіди щодо збереження підручників та художньої літератури. На уроках праці діти робили дрібний ремонт книжок під девізом  «Подаруй книзі нове житття».

  З 24.10.по 28.10.16р. проводився фотоконкурс «Дитина і книга».

      Місячник шкільних бібліотек був насиченим,  змістовним та цікавим. Усі заходи які були проведені у навчальному закладі сприяли активізації творчої діяльності дітей, їх духовному та емоційному збагаченню, вихованню любові до рідного краю, до нашого міста, культурної спадщии.

    Шкільний бібліотекар :                           Швалюк А.С.

Переглядів: 435 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar