Головна » 2017 » Май » 30 » Відкриття табору "Бригантина"
13:27
Відкриття табору "Бригантина"

29 травня 2017 року у Ізяславській загальноосвітній школі I-II ступенів № 4 ім. В. Кобернюка відбулось урочисте відкриття пришкільного англомовного табору з удосконаленням мовленнєвих навичок «Бригантина». Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати видатними місцями рідного краю, дізнатися багато нової та корисної інформації.

Всі учні працюватимуть у 3 загонах . За кожним з яких були закріплені координатори та керівники .

Зі словами привітання виступила начальник табору Велика – Яцюк О.О. Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня та оголосила перший конкурс на кращу емблему загону, кращу промовку та кращу стінгазету.

На завершення всі відпочивальники табору «Бригантина» склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, охайними, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну, не смітити, бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу. А закінчилось відкриття розгортанням наметового містечка, в якому діти відпочивали, варили та їли юшку та змагалися у різних видах спорту.

Переглядів: 525 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar