Головна » 2019 » Сентябрь » 26 » Вибори Президента школи
15:43
Вибори Президента школи

Вибори голови шкільного парламенту

20 вересня 2019 року

    Школа – це підготовка до дорослого життя. Допомагає у цьому учнівське самоврядування, яке неможливе без авторитетних лідерів.

       Вибори саме такого лідера – шкільного президента відбулися у нашій школі. Вони були доволі «гарячими», адже за почесне звання змагалися кілька кандидатів. Усе було схоже на справжню передвиборчу агітацію. Але найбільш хвилюючим моментом стали самі вибори. І ось цей важливий день настав. 20 вересня 2019 року в нашій школі відбулися вибори президента шкільного парламенту. Президента обирали за допомогою голосування, яке проводилось в приміщенні головного корпусу школи. Право голосувати було надане учням 5-9 класів, а також вчительському колективу та працівникам школи.

Кандидатами на посаду голови парламенту школи були: Калінчук Вікторія -учениця 9 го класу, Миколюк Вікторія – учениця 9, Франковська Анастасія – учениця 8 класу,Калінчук Оксана – учениця 7 класу, та Горкун Олена – учениця 7 - класу. Кожен з них здійснював передвиборчу агітацію за допомогою плакатів. За усім процесом виборів слідкувала педагог-організатор Велика – Яцюк О.О. Лічильною комісією у складі організатора. та представників від кожного класу було здійснено підрахунок голосів.

Результати голосування: Калінчук Вікторія -16_

Миколюк Вікторія - _24_

Франковська Анастасія - 34_

Калінчук Оксана - 4_

Горкун Олена- _4_

Всього проголосувало 78 осіб

  • вчителі та учні нашої школи щиро вітають Анастасію з перемогою та бажають їй плідної праці, натхнення, успіхів у навчанні та громадській діяльності, справедливих рішень, поваги учнів, міцного здоров’я та завжди гарного настрою.

 

                                                                                                           Організатор

Переглядів: 231 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar