Головна » 2017 » Сентябрь » 15 » Вибори голови шкільного парламенту
19:18
Вибори голови шкільного парламенту

Вибори голови шкільного парламенту

в Ізяславській ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім.В.Кобернюка

15 вересня 2017 року

Школа – це підготовка до дорослого життя. Допомагає у цьому учнівське самоврядування, яке неможливе без авторитетних лідерів.

Вибори саме такого лідера – шкільного президента відбулися у нашій школі. Вони були доволі «гарячими», адже за почесне звання змагалися кілька кандидатів. Дні перед виборами запам’ятались кандидатам надовго. Усе було схоже на справжню передвиборчу агітацію. Але найбільш хвилюючим моментом стали самі вибори. І ось цей важливий день настав. 15 вересня 2017 року  відбулися вибори президента шкільного парламенту. Обирали за допомогою голосування, яке проводилось в приміщенні головного корпусу школи. Право голосувати було надане учням 5-9 класів, а також вчительському колективу та працівникам школи.

Кандидати  на посаду голови парламенту школи :Висоцький Ігор-учень 9 -го класу, Ткачук Дарина – учениця 8- го класу та Грицишин Вероніка – учениця 7- го класу. Кожен з них здійснював передвиборчу агітацію за допомогою плакатів. За усім процесом виборів слідкувала педагог-організатор Велика – Яцюк О.О. Лічильною комісією у складі організатора та представників від кожного класу було здійснено підрахунок голосів.

Результати голосування:

Висоцький Ігор -__12__

Ткачук Дарина - _42__

Грицишин Вероніка -__10__

Всього проголосувало _23 працівники  школи і 47учнів 5 – 9 класів

Адміністрація, вчителі та учні нашої школи щиро вітають Ткачук Даринку з перемогою та бажають їй плідної праці, натхнення, успіхів у навчанні та громадській діяльності, справедливих рішень, поваги учнів, міцного здоров’я та завжди гарного настрою.

 

 

Переглядів: 636 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar