Головна » 2016 » Декабрь » 8 » Тиждень зарубіжної літератури
11:16
Тиждень зарубіжної літератури

Сторінками улюблених книг

 

  З 21 по 25 листопада 2016 року в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №4 ім.В Кобернюка проводився тиждень зарубіжної літератури.

  У рамках тижня було заплановано ряд заходів,метою яких було:поглибити знання школярів про зарубіжних письменників,ближче ознайомити з шедеврами світової літератури,викликати у учнів інтерес до читання,організувати пошукову і самостійну роботи за визначеними темами.

  Під час тижня зарубіжної літератури з учнями 8-9 класів було проведено вікторину «Сторінками літературних творів»,учням 5-6класів було запропоновано намалювати малюнки із зображенням їх улюблених літературних героїв.Найбільше учням сподобалося проведене анкетування «Який я літературний герой?».Діти з посмішками впізнавали себе в героях улюблених казок та літературних творів.

  Ну і,звичайно ж,у цей важкий для нашої країни час,не можна було оминути тему війни.Тому серед учнів 7 класу було проведено конкурс на кращого читача віршів про війну.

  Під час тематичного тижня учні школи демонстрували свою ерудицію,творчі здібності,брали участь у різних конкурсах та вікторинах,дізналися багато цікавого про життя і творчість письменників та збагатилися новими знаннями.

  Тиждень закінчився урочистою лінійкою,на якій було підведено підсумки творчої роботи та відбулося нагородження найактивніших учасників.

Переглядів: 404 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar