Головна » 2016 » Ноябрь » 21 » ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ
13:40
ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

       З метою пошуку, розвитку і підтримки обдарованих дітей, творчих учителів, надання можливості дітям реалізувати власні творчі здібності, підвищення естетичного, культурного рівня школярів, стимулювання активної творчої праці учнів, вчителів у процесі навчання, підвищенні інтересу до вивчення предметів, поглиблення знань школярів, пропагування передового педагогічного досвіду з 14.11.2016 року по 18.11.2016 року в ЗОШ І – ІІ ст. №4 імені В. Кобернюка проходив тиждень початкової школи.

 

У проведенні Тижня взяв участь кожен учень, а вчителі доклали зусиль для забезпечення рівних можливостей для всіх дітей, незалежно від рівня їх навчальних досягнень. План тижня виконано в повному обсязі. 

Розпочався Тиждень з святкової лінійки, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня, отримали завдання до нього.

Після відкриття розпочався   конкурс малюнків «Казковий  вернісаж»  

(1-4 класи), який пройшов на високому естетичному рівні. Учні в своїх роботах проявили творчість та фантазію. 

 Протягом  тижня проходив конкурс віршів «Моя Україна» (1-4 класи). Він виявив рівень творчих здібностей учнів початкової школи, навички виразного читання.  

Творчо та захоплююче працювали школярі над створенням  колажів «З родини  йде життя людини» (1-2 кл.), «Школа – це наша друга родина» (3-4кл.)

Клубочок математичних заморочок (1- 4кл.) сприяла розвитку логічного та творчого мислення, а також поглибила знання дітей  з математики. 

Урочисте закриття тижня початкової школи відбулося на лінійці, під час якої було підведено підсумки, нагороджено переможців у конкурсах, вручено грамоти  учням, висловлено подяки вчителям.

Всі заходи, які були проведені у рамках тижня, сприяють  інтелектуальному та творчому розвитку дитини, формуванню моральної культури особистості, національної свідомості, виховують патріотизм, любов до Батьківщини та рідної мови.

 

 

Переглядів: 449 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar