Головна » 2018 » Апрель » 25 » Тиждень екологічного виховання
14:37
Тиждень екологічного виховання

    Тиждень екологічного виховання

   Очистимо Землю від бруду і скверни,
Посіємо скрізь доброти й квітів зерна!
Хай буде планета красива й зелена
Для щастя, добра і для тебе й для мене!

  
 З метою пропагування екологічної культури, захисту навколишнього середовища, розвитку в учнів інтересу до предмету екології, любові до природи, екології у житті людини в школі з 9 по 14 квітня 2018 року  проходив тиждень екології.  
   За його підготовку та проведення відповідала вчитель біології  Корзун Ж.М. та педагог – організатор школи Велика О.О. Щоденні заходи мали розвивальний, виховний та пізнавальний характер.
          Розпочався Тиждень зі шкільної лінійки, в ході якої учні були ознайомлені з планом заходів на тиждень. У шкільній бібліотеці   бібліотекарем  Швалюк А.С. була організована виставка книг на екологічну тематику,  долучитись до створення якої мали можливість і самі учні.

    Також цього дня відбулася навчально – розважальна конкурсна  гра між командами 7  та 8 класу, яка відзначилась цікавим представленням команд, пізнавальними конкурсами,такими як «Екологічна вікторина»,»Птахи нашого краю» «Рослини- рятівники», «Найбільші забруднювачі». Завершився конкурс перемогою дружби.                  

  Наступного дня було організовано виставку плакатів на тему «Збережемо довкілля», до участі у якій долучились  школярі усіх класів.     

   Того ж дня  класними керівниками проведено  виховні години на екологічну тематику. 
 Тиждень завершився акцією « Зробимо наше подвір'я чистим і красивим», яка була присвячена Дню довкілля. В  рамках цієї акції усі учні школи прибирали територію ,  долучились до  висаджування квітів на шкільних квітниках та саджанців дерев.
   

 Наприкінці Тижня було підведено підсумки роботи і нагороджено найактивніших учасників.
 Можна сміливо сказати, що Тиждень екології був цікавим, насиченим і безперечно, надовго залишиться в пам’яті учнів.

Переглядів: 334 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar