Головна » 2020 » Декабрь » 1 » Тиждень БЖД
12:38
Тиждень БЖД

Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека – у наших руках»

       Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Оскільки основи мислення закладаються у дитини в сім’ї, то вона повинна сформувати у дитини перші уявлення про навколишнє середовище і місце людини в цьому світі. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини. 

Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

   В Ізяславській ЗОШ І – ІІ ст. №4 ім. В Кобернюкаі з 16 по 20 листопада 2020 року був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності на тему «Наша безпека у наших руках!».

    Різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності було охоплено 100% учнів навчального закладу.

Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені заходи:

- загальношкільна тренувальна евакуація

- заняття про надання першої долікарської допомоги ;

- конкурс на кращий учнівський малюнок на тематику Тижня у 5-7 класах виховні години, години спілкування, ігри, конкурси на тематику Тижня (вихователі 1- 9 класів);

- брейн – ринг між учнями 5 класу  на тему : «Твоя безпека в твоїх

     Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. 

 

 

Переглядів: 112 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar