Головна » 2016 » Декабрь » 29 » Тиждень англійської мови
15:19
Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

 

  З 12.12. по 16.12 у нашій   школі був проведений тиждень англійської мови. Його метою було удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів, розвиток їх творчих здібностей, самостійності, виховання інтересу до вивчення англійської мови.

  У рамках тижня було проведено ряд змістовних заходів, зокрема, конкурс малюнка між учнями 2- 4 кл.  «Моя улюблена англійська літера». Учні 7 – 9 кл. взяли участь у конкурсі виразного читання англомовних віршів.

  На протязі тижня діти розучували англійські ремівки та пісні.Вони старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам.

   Між учнями 5- 7 кл. був проведений конкурс- вікторина на кращого знавця англійської мови « Keep calm and learn English” , а учні 8 – 9 кл. прийняли активну участь в інтелектуальній грі «What ? Where? When?»

 Крім того, для учнів початкових класів був влаштований перегляд  мультфільмів на англійській мові «Magic English”,

а учні 5 – 7 кл. мали можливість насолодитися переглядом міні – серіалів англійською мовою.

 В середу, 14 грудня, відбулася неймовірна зустріч на святі англійської мови «In the world of English”. Учні поринули в світ казки . Тематика інсценівок була найрізноманітнішою  - це «Ріпка», «Рукавичка», діти переглянули сценки «Фермер і його сім’я, «Хворий тигр», «Доллі» і відро молока.

  Учні співали веселі англійські пісні «This old men», « Siks little ducks», «Lazy Mary», «The more we get together».

  Глядачі були залучені в цікаві ігри, співали пісні разом з ведучими , відгадували загадки, приймали участь у конкурсах. Всі присутні тішилися позитивною атмосферою.

  Мета була досягнута , адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили свої знання з англійської мови, спробували себе у різноманітних конкурсах. Завершенням тижня було підбиття підсумків та нагородження самих активних.

Переглядів: 405 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar