Головна » 2017 » Июнь » 9 » Табір"Бригантина":калейдоскоп подій.
15:03
Табір"Бригантина":калейдоскоп подій.

Життя табору –різноманітне, цікаве та змістовне.

30 травня школярі відвідували спорткомплекс, на базі якого проводилися спортивні змагання .Команда дівчат Ізяславської ЗОШ І-ІІ ступенів №4 ім. В.Кобернюка гідно виборола між усіма школами-учасницями І призове місце.

Рухливі ігри проводили координатори загонів на території школи з учнями 1-4 класів. Також було надзвичайно весело. Бліц-вікторина “В здоровому тілі –здоровий дух“- пізнавальна інформація для усіх, бо теорія , поєднана з практикою,- це запорука успіху.

$IMAGE3$

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.

Міжнародний день захисту дітей – це одне з найстаріших міжнародних свят. За однією із версій, у 1925 році Генеральний консул Китаю в Сан-Франциско зібрав групу китайських дітей-сиріт і влаштував для них святкування Дуань-у Цзе (Фестиваль човнів-драконів), яке якраз припала на 1-ше червня. Завдяки щасливому випадку цей день збігся із часом проведення «дитячої» конференції в Женеві.

Будинок творчості запропонував цікаву розважальну програму для учасників табору. Після цього екскурсія “ Дивовижний світ природи“ ознайомила учнів з природою рідного краю. Водночас мандрівка стала і Днем добрих справ для навколишнього середовища.Завершальним етапом дня проведено конкурс на приготування екострав.

  • Вранішня погода не завадила запланованому конкурсу малюнка на асфальті “ Літо-літечко пройшло“ . Щойно розпочався конкурс, юні художники швидко зайняли місця й за лічені хвилини асфальт на території шкільного подвір’я перетворився на казку.
    Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними, це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.
    Роботи оцінювали члени журі та батьки дітей. Та головним результатом заходу були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх.
  • Кожен день крім розважального моменту містив пізнавальну частину : брейн-ринги, вікторини, перегляд документальних передач та ін.

 

Переглядів: 419 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar