Головна » 2017 » Июнь » 13 » Шоу талантів
14:27
Шоу талантів

     ТАЛАНТ – ТО КРАПЛЯ ЗДІБНОСТЕЙ І МОРЕ ПРАЦі.

 Цей влучний вислів належить відомому українському письменникові Григору Тютюннику. З ним важко не погодитися .А ще кажуть, що талант завжди родом із дитинства. І що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Талант може проявитися в різних сферах людської діяльності :в галузях музики, літератури, природничих наук, техніки, спорту, в організаторській і педагогічній діяльності, в різноманітних видах виробництва. До когось це приходить вже в дитячому віці, отже, завдання батьків, вихователів, вчителів – допомогти дитині розвинути свій дар, скористатися своєю унікальністю з користю для себе та оточуючих.
Саме таких обдарованих дітей об’єднав навколо спільної мрії
сьогоднішній день в таборі .

Учасники показали свої вміння у різних напрямках: співали, танцювали, декламували вірші ,як на українській, так і на англійській мові.

Яскравими номерами були виступи вокальної групи з піснею “Про добро“, танець учнів 4 класу “Перлина України“. Інсценізація казки “Вовк і троє кошенят“ надзвичайно сподобалась глядачам та Джозефу.

Для позитивного настрою прозвучали усмішки , всі були в захваті.

У виконанні Миколюк Вікторії(учениця, яка занесена в обласний банк обдарованих дітей) прозвучала пісня у супроводі бандури.

Осторонь не залишився і педагогічний склад закладу, чудові пісні пролунали  у виконанні керівника загону“ Apples“ Наталії Грабовської та практиканта, майбутнього вчителя, Олени Слісарчук.

Обдаровані діти – це капітал майбутнього нашої країни.

Переглядів: 488 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar