Головна » 2018 » Май » 25 » Пролунав дзвінок останній!
11:27
Пролунав дзвінок останній!
Пролунав дзвінок останній!
 
        Життя – написана книга, в якій розлучаються, зустрічаються, плачуть і радіють. І сьогодні ми– перегорнемо сторінки нової книги : сторінки прощання з дитинством і шкільними роками.  
      Цього дня усі дорослі і діти стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника. Для 13 наших дев'ятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочинається справжня гаряча пора –– випускні екзамени.
    Серед гостей на урочистій лінійці побувала Кривець Наталія Миколаївна, методист відділу освіти ,молоді та спорту Ізяславської РДА, яка вручила сертифікати на два подарованих школі комп'ютери.
     Директор школи, Сліворська Галина Михайлівна , привітала випускників із початком дорослого життя і насамперед, побажала аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації.
    Щирі слова побажань лунали цього дня на  адресу дев"ятикласників і від вчителів, учнів та їх батьків. $IMAGE4$Також привітали випускників учні молодших класів, а Миколюк Вікторія, учениця 7 класу подарувала всім глядачам пісні «Діти України» , «Прощавай, рідна школо моя» . Висоцький Ігор - випускник 9 класу та вчитель музики , Яремчук Антоніна Вікторівна потішили всіх присутніх грою на гітарі .$IMAGE4$  
      Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих. І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь, дорогі випускники!
Чудових вам канікул, школярі!
Переглядів: 345 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar