Головна » 2018 » Ноябрь » 22 » Посвята в подолянчики
16:43
Посвята в подолянчики

ПОСВЯТА В ПОДОЛЯНЧИКИ

     16 листопада в нашій школі відбулось свято для молодших класів «Посвята в подолянчики». Учні 1класу у святковому одязі були урочисті та принишклі, адже їм випала велика честь – перейняти естафету почесного звання «подолянчик» у старшокласників і стати членом шкільного дитячого об’єднання «Подоляночка».

    Але щоб отримати це почесне звання, потрібно було подолати не одну перешкоду: і пісню про Україну заспівати, і загадки відгадати, і музичний ритм відтворити. Але найбільш цікавим і пізнавальним був конкурс-аукціон стародавніх предметів українського побуту, де потрібно було і назвати старовинні предмети, і розказати, для чого вони використовувались.

      Діти успішно впорались з усіма завданнями, а на конкурсі пісень про Україну всі дружно співали пісню «Любіть Україну»!. Тому всі без винятку були урочисто прийняті до великої шкільної родини і отримали на пам'ять емблеми маленьких подолянчиків . Після закінчення свята дітки пригощалися солодощами, які власноруч приготували їх батьки й отримали позитивнй заряд емоцій на цілий навчальний рік!!!

 

Переглядів: 272 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar