Головна » 2017 » Март » 9 » Пізнавальна співпраця
15:19
Пізнавальна співпраця

                                  Пізнавальна співпраця

Учениця 8 класу Ізяславської ЗОШ І-ІІ ступенів №4 ім. В.Кобернюка Остапчук Ірина стала переможцем в конкурсі «Замість ялинки- зимовий букет»,який організовував НПП »Мале Полісся».

Саме після цієї події і розпочався змістовний діалог школи з представниками національного природничого парку «Мале Полісся».

Більвський О.А., головний лісничий, вручив подяку для школи .Невдовзі наступна зустріч відбулася  з нагоди реалізації проекту «Пташина ідальня». Працівники «Малого Полісся» принесли дітям годівнички та корм для птахів, разом з учнями розвісили їх на території школи.Далі стартував шкільний етап проекту. Школярі разом з батьками ще виготовили самотужки годівниці, поповнили ряд «їдалень».Задоволення отримали усі учасники проекту:батьки та учні, вчителі, а насамперед,-птахи

Співпраця з НПП «Мале Полісся» з школою триває. Так, 23 лютого пройшла пізнавальна зустріч з Кратасюк Н. та Бєлінською М., працівниками природничого парку. Вони цікаво та змістовно розповіли про створення природничих парків на нашій території. Мета зустрічі-це збереження цінних природничих комплексів та історико-культурних об’єктів східної частини Малого Полісся .

Молоде покоління ,школярі, мають бути поінформовані і активно долучатися до важливого завдання для кожного з нас: зберегти природу, бо ми її частина.

Переглянувши відеоресурс про природничо-заповідну мережу парків, учні зацікавилися різноманітністю , багатством флори та фауни. Здивування не було меж ,коли дізналися про те, що в нас промешкає 186 видів птахів та навіть 15 видів тварин з Європейського Червоного списку

Учні задумалися над тим, як врятувати зникаючі види і зберегти природу від втрати цінних екземплярів.

Переглядів: 377 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar