Головна » 2016 » Ноябрь » 7 » Осінній ярмарок
12:30
Осінній ярмарок

     28 жовтня, напередодні осінніх канікул , в Ізяславській ЗОШ І – ІІ ступенів № 4 ім. В. Кобернюка відбулося чудове свято для дітей та їх батьків- осінній ярмарок.

    Не зважаючи на зайнятість та складні умови  сьогоднішнього життя в Україні, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів та інших смаколиків.

    На один день актова зала школи перетворилася на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети  та багато іншого- все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.

     Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжнє  ярмаркове  дійсто. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики.

     Тож осіння шкільна ярмарка  припала до вподоби  кожному: батьки раділи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.

    Адже ярмарок — це місце, де можна похизуватися своєю майстерністю та гарно й весело провести свій час.   

Переглядів: 412 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar