Головна » 2015 » Октябрь » 23 » Навчають граючиcь, граючись навчаються
12:49
Навчають граючиcь, граючись навчаються

      З 2 червня в Ізяславському районі на базі ряду загальноосвітніх навчальних закладів розпочали роботу пришкільні табори з денним перебуванням дітей.

 

      При Ізяславській ЗОШ І-ІІ ступенів № 4 діє перший мовний табір з поглибленим вивченням англійської мови. Як повідомила керівник мовного табору «Бригантина» Олена Велика-Яцюк «Головне в роботі табору - не втомлювати дітей додатковими уроками, а в ігровій формі підвищити їх знання з англійської мови. Правилом роботи табору є теза «Навчати граючись, граючись навчаються». Для цього педагоги проводять з дітьми різноманітні заходи, максимально використовуючи вживання англійської мови, закріплюючи набуті дітьми знання під час навчального року, зарядку англійською, різні квести, ігрові та розважальні програми. Вихованцями табору проводяться інформаційні програми «Відомі люди Великобританії». Більшість часу перебування у таборі діти та педагоги спілкуються англійською мовою. Особливо школярам подобається брати участь у розважальних рухливих іграх, розгадування кросвордів, ребусів та загадок англійською мовою.

     У  таборі «Бригантина» була розроблена власна символіка . Кожен загін мав свою назву, емблему і девіз. Обов’язковим у роботі кожного загону були вибори активу, виконання доручень, ранкова зарядка (на англійській мові), чергування у таборі, випуск стіннівок, щоденне підбиття підсумків.

Кожен день мав свою тематику та проходив під відповідним гаслом.

      5 червня до табору завітали: голова районної державної адміністрації Борис Яцков та начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Наталія Кирилюк. Вони прибули саме на час проведення ракової зарядки, яку проводили активісти табору з числа дітей англійською мовою.

Також у цей день у таборі відбувся показ вистави «Вовк та котенята» на англійській мові, яку підготували разом із своїми педагогами Галиною Калінчук та Наталією Вяловою вихованці табору  5-8 класів

Переглядів: 420 | Додав: Школа | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar