Головна » 2017 » Октябрь » 27 » "НАЙКРАЩИЙ КЛАС"
12:49
"НАЙКРАЩИЙ КЛАС"

Найкращий клас!

       Нещодавно в Ізяславській ЗОШ І – ІІ ст. №4 ім. В. Кобернюка проходив конкурс на кращий клас школи, який тривав цілий місяць. Учні мали серйозно і наполегливо попрацювати, щоб усім довести, що їх клас дійсно гідний носити цю назву – «Кращий клас школи»!

А було це не так легко, бо аспектів, яким мав відповідати зразковий клас було чимало: успішність класу за останній місяць, дисциплінованість, озеленення класної кімнати, гарно оформлений класний куточок, чистота та загалом естетичне оформлення класу. Також паралельно проходила акція «Подаруй шкільній бібліотеці книгу» і обов’язковою умовою було долучитися до даної акції, чим діти довели свою активну життєву та громадську участь у житті школи.

Школярі дуже серйозно та активно поставилися до цього змагання. Фонд шкільної бібліотеки суттєво поповнився, у школі було проведено ряд виховних заходів, вечорів та класних годин, шкільних спортивних змагань та естафет. Успішність відчутно зросла та й класні кімнати змінилися у кращий бік і це ще не все! Головне, що в очах дітей засвітився вогник цікавості, а для нашого молодого покоління це щось та й значить…

Але, як завжди, всі конкурси завершуються. Отже , нашими переможцями стали учні 4 класу ( класовод Овчарук С.Я.) та учні 8 класу (класний керівник Волощак Т.І.) Друге місце розділили учні 2 кл. ( класовод Висоцька С.О.) та учні 9 кл. (класний керівник Морозюк Н.О.) Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам шкільної акції за активну участь!

Відшумлять шкільні роки, затихнуть класи, прийдуть інші покоління, але у пам’яті вчителів залишаться спогади про кожен клас окремо, як індивідуально – колоритний колектив, якому ідентичного вже не буде…

А

 

Переглядів: 490 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar