Головна » 2017 » Апрель » 13 » GoCamp
14:30
GoCamp

GoCamp

Не так давно завершився конкурс на участь в проекті“GoCamp у рамках співпраці з громадською організацією“Глобал Офіс“. Проект спрямовано на підтримку літніх мовних таборів та допомогу навчальним закладам в розробці програм для роботи в таборах.

За результатами конкурсу відібрано 611 навчальних закладів з усіх регіонів України ,які організовуватимуть роботу мовних таборів . Ізяславська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4 ім. В.Кобернюка також потрапила в число відібраних закладів. Так ,як у нас досвід роботи в англомовному пришкільному таборі( функціонує уже 2 роки , інформація про діяльність нашого табору була розміщена на сайті МОН України, висвітлено в обласних ЗМІ ) наявний, то ми з радістю очікуємо іноземного волонтера, щоб урізноманітнити та покращити роботу ,а також мотивувати дітей до навчання, розвинути їх компетенції, необхідні для сучасного життя ,підготувати їх до викликів 21 століття, розширити кругозір школярів, познайомити їх з культурним надбанням інших народів, навчити толерантності та подолати стереотипи.

Вчитель англійської мови Калінчук Галина Василівна щойно повернулася з Києва, де була учасницею тренінгів, які відбувалися два дні поспіль (10-11.04.2017 р.)з міжнародними експертами. Під час семінару відбувся обмін ідеями про те, як планувати роботу табору, складати розклад, підбирати матеріал ,працювати відповідно до методу проектного навчання та CLIL, як надати дітям права бути автономними та самостійними
Тобто, протягом очних тренінгів ми
отримали інструментарій для складання своїх власних програм роботи пришкільного мовного табору.

Відбулися також цікаві зустрічі з американськими лекторами та викладачами-колегами, які пройшли курси Британського консульства.

З нетерпінням очікуємо співпраці з волонтером ,покладаємо надію на цікаву та змістовну роботу.

Переглядів: 435 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar