Головна » 2015 » Октябрь » 23 » Герої завжди поміж нас !
12:35
Герої завжди поміж нас !

 

      В Ізяславській ЗОШ І-ІІ ступенів №4 з нагоди відкриття меморіальної дошки Кобернюку Василю , який  загинув у зоні АТО , відбулася  зустріч з побратимами , військовими , які пліч- о -пліч воювали з ним, з тими, хто захищає цілісність України, хто намагається зберегти мирне небо над нашими головами.

 

    Так,  військовослужбовці 140-го центру спецоперацій м.Хмельницького провели урок мужності , розповівши учням  про ситуацію у державі, зокрема на сході країни, про військову агресію з боку РФ та про патріотичний настрій наших бійців, про допомогу волонтерів та важливість підтримки мирного населення. Багато дітей (спочатку сором'язливо, а потім сміливіше) задавали питання, які їх цікавили: про що думає людина, яка йде захищати свою державу? Що значить на війні братерство і дружба? Про що найчастіше думається там, де така тонка лінія між життям та смертю, зрадою і самопожертвою?  І, звісно ж, всіх цікавило одне питання – коли скінчиться війна і всі люди зможуть жити мирно?

                               Учні виготовили і подарували бійцям обереги , в які були вкладено молитви(дитяча молитва має найбільшу силу.. ),написали листи , намалювали малюнки. Сітка для маскування(уже друга) ,теж виготовлена їхніми руками , була передана у зону АТО.

Переглядів: 529 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar