Головна » 2020 » Декабрь » 18 » "Екобукет- замість ялинки"
15:15
"Екобукет- замість ялинки"

«Замість ялинки – зимовий букет»

      Лічені дні залишилися до Новорічно – Різдвяних свят. Кожен з нас щиро чекає на ці прекрасні, наповнені дивом та новими сподіваннями свята, і тому дуже старанно до них готується. Результат такої активної підготовки продемонстрували учні нашого навчального закладу на виставці-конкурсі «Замість ялинки – зимовий букет», що проходила 17 грудня . Головною метою виставки є формування у школярів національної свідомості, прищеплення шанобливого ставлення до традицій та звичаїв українського народу, здійснення екологічного виховання учнів, формування в юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля
       Кожен клас та окремі учні  запропонували  невеличку новорічну казку у вигляді ялинки. Всі учасники навчально – виховного  процесу мали змогу віддати свій голос у вигляді «лайка» і проголосувати за роботу,яка найбільше сподобалася.

 За результатами голосування

І місце виборола учениця 3 – г класу – Яцюк Софія

ІІ місце – учні 9 – го класу,

а  ІІІ місце розділили  між собою учні 6,8 класу та робота Грабовської Даринки та Грабовського Назара.

       Щиро вітаємо переможців та дякуємо усім учасникам цієї прекрасної виставки,яка створила  чудовий новорічний настрій!!! Бажаємо усім міцного здоров'я,успіхів та творчого натхнення у Новому році!

Переглядів: 96 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar