Головна » 2018 » Октябрь » 9 » День учителя
15:30
День учителя
День учителя
      Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
   У нашій школі це свято також люблять і з нетерпінням чекають, як і люблять та поважають своїх учителів.
  На День учителя - все по – іншому! Старшокласники бігають заклопотані, адже їм треба уроки проводити і святковий концерт організувати і вітальні листівки та плакати виготовити. Одним словом – голова обертом. Але про все по – порядку!
    Перших два уроки заміняли учні 8- 9 класів ( учнівське самоврядування)- треба ж хліба учительського спробувати на смак. Задачка я вам скажу не з легких…
  Тут 45 хвилин тягнуться , як вічність і тільки тут розумієш, яка важка вчительська праця!!!
 А ще прикрасити коридори, учительську та актову залу. Тут діти мали можливість проявити свої організаторські і художні здібності – папір, стрічки, листя,повітряні кульки, паперові квіти - усе це в руках умільців перетворилося на яскраве оздоблення! Одним словом обмежень для творчості не було. Концертну програму готували всі разом. Кожен клас вітав вчителів по - своєму: хто піснею, хто танцем, а хто гумористичною сценкою.
  У цей світлий, сонячний день ми хочемо привітати всіх працівників школи з професійним святом, тих, хто по праву став для нас рідними і близькими людьми. Спасибі вам за вашу доброту, терпіння, турботу, розуміння. Щиро бажаємо вам здоров’я, радості, благополуччя, гідної заробітної плати, хороших учнів, добра, теплоти і удачі!
Переглядів: 323 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar