Головна » 2018 » Сентябрь » 25 » День Миру
10:19
День Миру
МИ прагнемо МИРУ!!!
 
21 вересня світ відзначає Міжнародний день миру. Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки – України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб нам завжди світило тепле, ясне   сонечко.  
     Саме з цією метою в Ізяславській ЗОШ І – ІІ ст. № 4 ім. В. Кобернюка в цей день пройшла акція «Голуб Миру»!
   Діти школи підготували паперових голубів миру, на яких були побажання щастя, миру, добра і роздавали їх у районі школи і ЦРЛ.    
   Діти повернулися натхненними та радісними, щастям світились їх очі, особисто для мене - це було знаком того , що ми рухаємося у правильному напрямку. Реакція була неочікуваною : люди різних вікових категорій обіймали наших волонтерів, плакали і щиро дякували, що ми робимо таку важливу справу у цей складний час…
На другій великій перерві відбулась шкільна лінійка, яка розпочалась гімном України та хвилиною мовчання , в пам’ять про тих , хто героїчно загинув, прагнучи миру і захищаючи незалежність та цілісність України.
        Дітки молодших класів розповідали вірші, співали пісні, малювали малюнки .  Логічним завершенням лінійки було викладення голуба миру.
   Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа. У той момент, коли питання миру є особливо нагальним для України, усі бажання, усі сподівання і мрії , пов’язані з мирним майбутнім . Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців: «Хай буде мир на всій Землі!»  
 
Ми хочемо миру — нехай буде мир,
Пісня лунає і сміх.
Хай сонечко з неба освітить наш дім,
Хай усмішки сяють у всіх!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 328 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar