Головна » 2019 » Апрель » 25 » День довкілля
15:19
День довкілля

День довкілля  

      Зелені насадження – один із головних показників благоустрою міст. Коли місто називають зеленим, то це слід сприймати не як комплімент, а як високу оцінку благоустрою і комфорту життя в нашому місті. Зелені насадження створюють оптимальні умови існування людини в місцях проживання і праці, забезпечують раціональний відпочинок і відновлення сил, сприятливо впливають на її організм, фізичне і психічне здоров’я. Зелені насадження сприяють інтенсивнішому відновленню сил, прискорюють відновлення функцій органа зору, сприяють діяльності центральної нервової системи тощо.

У рамках місячника з озеленення та благоустрою довкілля 4 квітня школярі Ізяславської ЗОШ І – ІІ ст. № 4 ім. В. Кобернюка спільно з представниками національного природного парку «Мале Полісся» активно долучилися до озеленення і висадки дерев на пришкільній території.

Садити дерева та кущі на території школи вже стало доброю традицією, адже хто посадив дерево, ніколи його не зламає. Тому учнями 7 класу спільно з представниками «Малого Полісся» на чолі з головним лісничим Більовським О.А та заступником директора школи з навчально – виховної роботи Мізерною С.М. було висаджено саджанці берези повислої,бруслини європейської, жарнівця візникового, бруслини бородавчастої, барбарису звичайного, щоб у майбутньому діти могли насолоджуватися парком на території школи.

  • третій рік Ізяславська ЗОШ І- ІІ ст. № 4 ім. В. Кобернюка. тісно співпрацює з працівниками «Мале Полісся». Єднання з природою залишило у школярів незабутні враження і віру в те, що ними зроблена корисна й потрібна справа для майбутніх поколінь.

Збереження лісових насаджень є важливим питанням екологічної стабільності у нашому регіоні. Ліс – безцінний дар природи!

Переглядів: 224 | Додав: Школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar